Gratis webinar: Klimakrav i byggeriet er nu en realitet – hvad betyder det for dig?
Gratis webinar: Klimakrav i byggeriet er nu en realitet – hvad betyder det for dig?
Den 25. januar kl. 10 inviterer ROCKWOOL til webinar om de nye klimakrav i byggeriet. Fokus er på, hvad de nye krav betyder for byggeprocessen, materialevalg og branchen. Lyt med når SWECO, CG Jensen og ROCKWOOL indleder dialogen.
Tilmeld dig her
 
EPD
Samme gode egenskaber - 50% lavere klimaaftryk
I ROCKWOOL har vi netop fået udarbejdet nye produktspecifikke miljøvaredeklarationer (EPDer), der dokumenterer vores nye, markant lavere klimaaftryk.
Hent de nye EPDer
ROCKWOOL vinder bæredygtighedspris
ROCKWOOL vandt årets bæredygtighedspris for returordning for stenuld
Med ord som "first mover" på byggeområdet og at ”bane vej for en cirkulær og bæredygtig byggebranche” vandt ROCKWOOLs genanvendelsesordning prisen for bedste virksomhedsløsning ved SDG Tech Awards 2022. 
Se begrundelsen her
Cederhusen
Cederhusen – brandsikker ROCKWOOL-isolering i et af verdens største træhusprojekter
ROCKWOOL stenuld er særligt velegnet til træbyggerier, fordi det er ubrændbart og fugtafvisende. Til Cederhusen har ROCKWOOL leveret stenuldsisolering til at brandsikre trækonstruktionen og isolere både tag, facade og etageadskillelser.
Se casen her
BY NATURE
Der er forskel på byggematerialer
Se eller gense de unikke egenskaber i ROCKWOOL-isolering. En ny kampagne sætter fokus på ROCKWOOL-produkternes egenskaber. Kernematerialet i vores produkter er sten, der er en naturlig ressource. Det betyder, at stenuld er brandsikker, holdbar, støjabsorberende, fugtafvisende, cirkulær og diffusionsåben.
Læs mere om By Nature