ROCKWOOLs bedst bevarede hemmelighed er ude - hjælp os med at mindske deponi
Med returordningen Rockcycle er det nemmere at returnere brugt og overskydende stenuldsisolering og sikre, at det bliver genanvendt direkte til ny ROCKWOOL-stenuld. Potentialet er kæmpestort – men det kræver, at branchen også tager ansvar.
Læs om ordningen her 
 
 
Klimakrav ændrer spilleregler: CO2-tal bliver afgørende
Når de nye klimakrav i bygningsreglementet træder i kraft ved årsskiftet, skal bygherrer dokumentere klimaaftrykket for nye bygninger. ROCKWOOL er klar med nye, præcise miljøvaredeklarationer. Læs hvorfor Sweco mener, at CO2-tal er et nyt konkurrenceparameter, og hvorfor Niras foretrækker produktspecifikke EPD’er fra producenter.
Læs mere
ROCKWOOL er nomineret til nordisk innovationspris
SDG Tech Award 2022, der er Nordens største bæredygtighedspris, uddeles ved en storstilet prisoverrækkelse den 7. december. Vi er top-spændte, for sammen med 4 andre er ROCKWOOL nomineret til prisen “Best Company”, der uddeles til den, der med teknologisk innovation har bidraget til største fremskridt for en mere bæredygtig verden.
Følg med på LinkedIn
Fra gammel maskinhal til nyt og rart frirum for unge
I Midtjylland har byens unge nu fået et fedt, aktivt værested, hvor de kan køre på MTB og skateboards uden at fryse og uden at støjen bliver uudholdelig. ROCKWOOL har sponseret produkter til at gøre den gamle maskinhal brugbar. Læs om forvandlingen fra gammel maskinhal til nyt frirum for de unge.
Se casen her
Hos ROCKWOOL har vi styr på facaden!
Sammen med Rockpanel tilbyder vi komplette løsninger til en energieffektiv facaderenovering med et lavt energiforbrug, høj brandsikkerhed og stor designfrihed. Book os til et uforpligtende Lunch & Learn møde, hvor du sammen med lækker forplejning vil blive præsenteret for konkrete løsninger og få ny inspiration til dit næste renoveringsprojekt.
Bestil Lunch & Learn
 
I denne søde juletid… husk at afgive ordrer i god tid, for vi holder julelukket
Vi sidder klar ved telefonerne i både kundeservice og teknisk service for at betjene vores professionelle kunder helt frem til juleaften. Men så holder vi også fri. Det betyder en smule ændrede bestillings- og leveringtider for helligdagene, som du kan se her. Vi er klar igen på telefonerne mandag den 2. januar kl. 7.00.
Åbningstider i julen