Mød os på Building Green i næste uge
Interesserer du dig for bæredygtighed i byggeriet, så håber vi, at du vil kigge forbi vores stand på Building Green i København i næste uge. Vi står klar til en snak om de nye klimakrav i bygningsreglementet, og vi kan vejlede dig om, hvordan du med nem adgang til data kommer godt fra start med LCA-beregninger. Vi vil også gerne fortælle om, hvordan vi sammen kan mindske mængden af byggeaffald – både når du renoverer og bygger nyt.
Mød vores eksperter og hent gratis billetter her 
 
 
Renovering er bedre end nybyg – både for miljø og økonomi
ROCKWOOLs nordiske hovedkontor er blevet forvandlet fra nedslidt 70’er bygning til topmoderne kontor. Resultatet er en årlig energibesparelse på 64%. Projektet har sparet 370.000 kg CO2 ved at bevare den eksisterende bygningskonstruktion og vælge holdbare materialer med lavt klimaaftryk. Også renoveringsprisen pr m2 blev lavere end tilsvarende nybyg-priser. 
Læs casen og se hvor meget
Få hjælp til energirenovering og spar på energien
En af de mest effektive metoder til energirenovering og at spare på varmen er efterisolering. Ofte er efterisolering en rigtig god investering, der hurtigt tjener sig hjem - især i øjeblikket, hvor energipriserne er høje.

Hvad enten det er din egen bolig, eller du rådgiver kunder om de bedste renoveringsvalg, så er der hjælp at hente med ROCKWOOLs værktøjer. 
Værktøjer til energirenovering
Produktspecifikke data giver mere retvisende billede
Stigende fokus på klimaberegninger og krav til korrekte produktdata betyder øget opmærksomhed på miljøvaredeklara-tioner (EPDer), og behov for at producenter gør data nemt tilgængelig. I ROCKWOOL har vi udarbejdet nye, produktspecifikke EPDer. Med en gennemsnitlig halvering af isoleringsprodukternes klimapåvirkning yder de et vigtigt bidrag til at opfylde kommende klimakrav i bygningsreglementet.
Se de nye EPDer her
Vælg genbrug frem for deponi – vi har brug din hjælp
Det er ikke til at komme udenom – byggesektoren har et alt for stort miljøaftryk og alt for meget affald. Gennem vores returordning tog vi sidste år ca. 12.000 tons brugt stenuld retur, som vi omdannede til ny kvalitetsisolering.
Vi vil gerne blive endnu bedre. Se hvordan du kan bidrage til mindre deponi og mere genanvendelse her:
Bliv klogere på genbrug her